Contact

Videofonie

Kies ook nog het juiste ‘extraatje’!

De meeste mensen kiezen voor een videofoon of een parlofoon bij hun poort. Logisch, want dan weet u onmiddellijk wie er aan uw poort staat als de bel gaan… Even de voordelen op een rij (nadelen zijn er niet).

Controle

Zoals hierboven vermeld: dankzij een video- of parlofoon kunt u weten wie er aan uw deur staat, voor u beslist deze te openen. Want u wilt natuurlijk niet iedereen zomaar binnenlaten. Een parlofoon laat toe te spreken met de al dan niet gewenste gast. Een videofoon biedt nog meer controle, aangezien u ook de persoon in kwestie kunt zien.

Veiligheid

Een parlofoon of een videofoon werkt inbraakwerend. U kunt er namelijk voor kiezen deze te laten doorschakelen naar uw GSM. Zo weet de persoon aan de poort niet of u thuis bent of niet! Dat schrikt dieven uiteraard af…

Privacy

Een videofoon kan heel wat privacy bieden. Staat die irritante buurvrouw weer aan uw poort om te klagen over uw te luidruchtige kinderen? Of bent u net van plan om na een lange dag eindelijk in de zetel te ploffen en heeft u nu echt geen zin om te spreken met de deur-aan- deurverkoper? Dan kunt u zeer gemakkelijk opteren om ‘niet thuis te zijn’.

Geheugen

Een handige optie bij een videofoon is het ingebouwde geheugen. Dit laat u toe om te kijken wie er is komen aanbellen tijdens uw afwezigheid.

Website by DigitalMind | Powered by eXopera